سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

اعتصاب سراسری پزشکان در سرزمین‌های اشغالی

انجمن پزشکان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فردا سه شنبه به دلیل تصویب لایحه «لغو برهان معقولیت» دست به اعتصاب می‌زنند
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال تصویب قانون «لغو برهان معقولیت» در چارچوب لایحه تغییرات قضایی، انجمن پزشکی تصمیم گرفته است فردا سه شنبه به مدت ۲۴ اعتصاب کند.

امروز، کنست لایحه جنجالی و بحث برانگیز اصلاحات قضایی را تصویب کرد که هدف آن محدود کردن اختیارات دیوان عالی است که به آن امکان می‌داد تصمیمات دولتی را لغو کند.

به دنبال تصویب این لایحه در کنست، صد‌ها نیروی ذخیره، افسر و خلبان ارتش رژیم اسرائیل نیز اعلام کردند که خدمت خود را متوقف خواهند کرد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نظامیان و افسران نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی حاضر به خدمت در نظامی دیکتاتور نیستند.

شبکه عبری زبان کان اعلام کرد که رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به نتانیاهو اعلام کرده که باید به حرف زدن علنی علیه ارتش و نیرو‌های ذخیره پایان دهد، زیرا این کار به توانمندی ارتش لطمه می‌زند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار